Els nens i nenes de l’Escola de Música – Centre de les Arts de L’Hospitalet, han obert l’acte de presentació de l’Observatori de la Infància de la ciutat, interpretant unes peces musicals de violí i violoncel. Davant una sala a vessar de públic, s’ha presentat el projecte, destacant la finalitat propositiva de l’Observatori, en el que la observació i el coneixement té la finalitat de fer propostes per millorar la vida dels infants, i naturalment, avaluar els resultats.

Maria Jesús Larios, Adjunta al Síndic de Greuges per a la infància, ha fet una conferència centrada en la idea dels infants i adolescents com a subjectes de drets, i ha repassat algunes dificultats que els menors troben per conèixer aquests drets i fer-los valdre.  Ha destacat la gran vulnerabilitat de la infància, que en contextes de pobresa, en són el més perjudicats.

L’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha tancat l’acte felicitant la iniciativa, dient que “és un regal de la societat civil a la ciutat” i encoratjant a tota la ciutadania a sumar-s’hi i col·laborar per treballar a favor de la infància.